Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Κίνα BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Bilon τροχοφόρο φορτωτή, πολύ καλή ποιότητα, η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική, θα κάνει μακροπρόθεσμη επιχείρηση.

—— Damir Tiganj

Η ομάδα υπηρεσιών Bilon, υψηλή αποδοτικότητα εργασίας, γρήγορη απάντηση, ανταγωνιστική τιμή, καλή ποιότητα, κερδίστε όλο και περισσότερους πελάτες. ευχαριστώ πολύ.

—— Paresh Ataliwala

Γνωρίζοντας για το Μπίλωνα πριν από δύο χρόνια, έχτισε μια καλή σχέση, η Bilon παίρνει όλο και περισσότερα κέρδη σε μένα, εκτιμάται ιδιαίτερα!

—— Ing. Aldo Molinari

πολύ φορτηγό απορρίψεων καλής ποιότητας, καλή απόδοση. Μια συμπαθητική αγορά, πιστεύει δεδομένου ότι θα έχουμε την πιθανότητα να εργαστούμε πάλι.

—— Ahmed Sinan

Janva, ένα συμπαθητικό άτομο, επαγγελματικός και αξιόπιστος, τον συμπαθώ, κάνω επιχειρήσεις με τον, μπορείτε να κερδίσετε πολύ χρόνο και χρήματα, καλός συνεργάτης, ευθυμίες!

—— Cameron Mcleod

ο πολύ συμπαθητικός φορτωτής ροδών, διανέμει εδώ πολλές μονάδες, ακόμα καμία ποιότητα δεν ανατροφοδοτεί, σκέφτομαι ότι θα διατάξω πιό το 2020. Ευθυμίες!

—— Mukunda Rai Tiwari

Τα προϊόντα κατασκευής Bilon με βοηθούν στην επιχείρησή μου, προγραμματίζω να αγοράσω περισσότερων, θέλω επίσης να πωλήσω τα προϊόντα σας σε άλλους πελάτες.

—— Ο κ. Leo

Έχουμε τη συνεργασία για 7 έτη, μηχανή καλής ποιότητας και η καλή υπηρεσία, σας ευχαριστεί!

—— Sauli Kataja

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7 8 9
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

Υπερασπιστές και επαγγελματίες δρόμων της Κίνας «της εθνικής πολιτικής ζωνών & των»

Συμβάλτε τη δύναμή μας στην κατασκευή υποδομής των φιλικών χωρών της «ζώνης & του δρόμου»

Ο καλύτερος συνεργάτης για την κατασκευή «της ζωνών & των δρόμων» εθνική υποδομής.

Υπερασπιστές και επαγγελματίες δρόμων της Κίνας «της εθνικής πολιτικής ζωνών & των» Συμβάλτε τη δύναμή μας στην κατασκευή υποδομής των φιλικών χωρών της «ζώνης & του δρόμου» Ο καλύτερος συνεργάτης για την κατασκευή «της ζωνών & των δρόμων» εθνική υποδομής.

Υπερασπιστές και επαγγελματίες δρόμων της Κίνας «της εθνικής πολιτικής ζωνών & των» Συμβάλτε τη δύναμή μας στην κατασκευή υποδομής των φιλικών χωρών της «ζώνης & του δρόμου» Ο καλύτερος συνεργάτης για την κατασκευή «της ζωνών & των δρόμων» εθνική υποδομής.

1 2
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

 • Γραμμή Παραγωγής

  BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

   

  Η κατοχή του συνολικού ελέγχου της παραγωγής μας επίσης έχει σημάνει ότι μπορούμε να κάνουμε τις τροποποιήσεις στον εξοπλισμό μας όπως ζητείται από τους πελάτες μας. Παρακαλώ μας συμβουλευθείτε εάν ενδιαφέρεστε για το cOem μας.

  1. Κοπή & διάτρηση χάλυβα
  Τα πιάτα ποιοτικού χάλυβα προέρχονται και άμεσα αγορασμένος σε μεγάλη ποσότητα από τους κινεζικούς μύλους χάλυβα. Αυτό επιτρέπει σε μας για να κερδίσει δαπάνες και να διατηρήσει τον έγκαιρο ανεφοδιασμό για τις μεγάλες διαταγές.

  2. Συγκόλληση
  Ο πιό πρόσφατος εξοπλισμός ανύψωσης, προσδιορισμού θέσης, CNC και MIG συγκόλλησης εξασφαλίζει συγκόλληση υψηλής ακρίβειας για όλα τα μέρη χάλυβά μας. Τέτοια τελειότητα μπορεί μόνο να επιτευχθεί χάρι στους ιδιαίτερα πεπειραμένους επικυρωμένους βιοτέχνης-οξυγονοκολλητές μας. Εξάλλου τα μέρη είναι ενωμένα στενά αυτοί επιθεωρούνται προσεκτικά για να εξασφαλίσουν την ποιότητα και τα μακρά ζωή τους.

  3. Ανατίναξη
  Μόλις επιθεωρηθούν όλα τα μέρη προετοιμάζονται για την ανατίναξη. Αυτή η διαδικασία καθαρίζει, απαλύνει και αφαιρεί οποιαδήποτε ίχνη ακαθαρσιών στην επιφάνεια των μερών έτσι ώστε το κατώτατο χρώμα εφαρμόζεται. Μετά από να ανατινάξουν, τα μέρη επιθεωρούνται για να εγγυηθούν ένα υψηλό τέρμα.
  4. Ζωγραφική
  Τα μέρη καθαρίζονται προσεκτικά, ξηρός και απαλύνονται σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον προτού να τοποθετηθούν τα για. Μόλις εφαρμοστεί το κατώτατο χρώμα η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται για το επίστρωμα επιφάνειας. Η χρήση υψηλού - η ποιοτικοί ζωγραφική και οι διαλύτες επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν ένα άριστο τέρμα σε όλες τις μηχανές μας.

  5. Συγκέντρωση
  Όλα τα μέρη συμπεριλαμβανομένων των αξόνων, των πλαισίων, του συστήματος μηχανών, των ροπών, των υδραυλικών συστημάτων, των ηλεκτρονικών συστημάτων, των καμπινών, κ.λπ., εγκαθίστανται για να δημιουργήσουν τα τελικά οχήματα. Σε όλη αυτήν την διαδικασία κάθε σταθμός εργασίας εποπτεύεται προσεκτικά και ελέγχεται από τους καταρτισμένους τεχνικούς και το μηχανικό εφαρμοσμένης μηχανικής μας.

  6. Δοκιμή

  Μόλις οι μηχανές είναι συγκεντρωμένος αυτοί περασμένος από την αυστηρές εξέταση και τη δοκιμή. Αυτό εγγυάται κάθε υψηλή επίδοση των μηχανών.

  7. Φόρτωση & παράδοση

  Πριν από την παράδοσή τους, οι μηχανές πλένονται, ξηρός και προετοιμάζονται για τους που φορτώνονται επαγγελματικά. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντα τις μηχανές τους στο τοπ όρο.

 • OEM / ODM

   

  ΠΟΛΙΤΙΚΉ BILON OEM/ODM: 

   

  1. Συνήθως μπορούμε να δεχτούμε τον επιχειρησιακό τρόπο OEM/ODM. 

   

  2. για μερικά μέρη των προϊόντων, μπορούμε μόνο να δεχτούμε το cOem, όπως όλα τα είδη προϊόντων φορτηγών. 

   

  3. για τους φορτωτές/τους ελαφριούς κυλίνδρους πύργων/δρόμων κ.λπ., μπορούμε να δεχτούμε OEM/ODM. 

   

  4. οποιαδήποτε νέα σχέδιο ή τεχνολογία από τους πελάτες πρέπει να είναι βασιλοπρεπές, έχει τα προφανή πιστοποιητικά. 

   

  5. άλλο λεπτομερές περιεχόμενο, πρέπει να συζητήσουμε ο ένας για τον άλλον. 

   

  Γιατί επιλέξτε Bilon; 

   

  ΠΕΙΡΑ

  Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας στις τεχνολογίες, έχουμε μια λεπτομερή κατανόηση των πιό πρόσφατων εργαλείων και τις προόδους στον τομέα.

  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

  Η αφιερωμένη ομάδα μας επιστημόνων και επιχειρησιακών επαγγελματιών είναι διαθέσιμη γρήγορα και περιεκτικά καλύπτει τις ανάγκες σας καθώς προκύπτουν.

  ΕΥΕΛΙΞΙΑ

  Μπορούμε να προσαρμόσουμε την αλλαγή και τις προσαρμοσμένες ανάγκες προϊόντων σας, συμπεριλαμβανομένων των kitting και άλλων αλυσιδών εφοδιασμού απαιτήσεων προδιαγραφών, κλίμακα-επάνω.

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Με ένα αποδεδειγμένο ιστορικό της unsurpassed ποιότητας και της συνέπειας των προϊόντων, πιστοποιούμαστε στα ποιοτικά πρότυπα του ISO 13485:2003 και του ISO 9001:2008. ακόμα έχει CE/CCC/CSA/RoHS/SGS κ.λπ. 

 • Ε & Α

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Anny Song

Τηλ.:: +86 20 188 0209 4629

Φαξ: 86-20-85617885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)