Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

Κίνα BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Bilon τροχοφόρο φορτωτή, πολύ καλή ποιότητα, η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική, θα κάνει μακροπρόθεσμη επιχείρηση.

—— Damir Tiganj

Η ομάδα υπηρεσιών Bilon, υψηλή αποδοτικότητα εργασίας, γρήγορη απάντηση, ανταγωνιστική τιμή, καλή ποιότητα, κερδίστε όλο και περισσότερους πελάτες. ευχαριστώ πολύ.

—— Paresh Ataliwala

Γνωρίζοντας για το Μπίλωνα πριν από δύο χρόνια, έχτισε μια καλή σχέση, η Bilon παίρνει όλο και περισσότερα κέρδη σε μένα, εκτιμάται ιδιαίτερα!

—— Ing. Aldo Molinari

πολύ φορτηγό απορρίψεων καλής ποιότητας, καλή απόδοση. Μια συμπαθητική αγορά, πιστεύει δεδομένου ότι θα έχουμε την πιθανότητα να εργαστούμε πάλι.

—— Ahmed Sinan

Janva, ένα συμπαθητικό άτομο, επαγγελματικός και αξιόπιστος, τον συμπαθώ, κάνω επιχειρήσεις με τον, μπορείτε να κερδίσετε πολύ χρόνο και χρήματα, καλός συνεργάτης, ευθυμίες!

—— Cameron Mcleod

ο πολύ συμπαθητικός φορτωτής ροδών, διανέμει εδώ πολλές μονάδες, ακόμα καμία ποιότητα δεν ανατροφοδοτεί, σκέφτομαι ότι θα διατάξω πιό το 2020. Ευθυμίες!

—— Mukunda Rai Tiwari

Τα προϊόντα κατασκευής Bilon με βοηθούν στην επιχείρησή μου, προγραμματίζω να αγοράσω περισσότερων, θέλω επίσης να πωλήσω τα προϊόντα σας σε άλλους πελάτες.

—— Ο κ. Leo

Έχουμε τη συνεργασία για 7 έτη, μηχανή καλής ποιότητας και η καλή υπηρεσία, σας ευχαριστεί!

—— Sauli Kataja

Είμαι Online Chat Now

BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD
υπόγειο εργαστήριο φορτωτών
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Bilon
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400
Ετήσιες πωλήσεις : 50000000-60000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Η Co. ενεργειακής τεχνολογίας του Byron Guangzhou, ΕΠΕ είναι κορυφαίοι κινεζικοί εξαγωγέας και κατασκευαστής μηχανημάτων κατασκευής. Σαν έδρα του Byron, ο Byron (Guangzhou) που χτίζεται το 2009, εντοπίζει στην πόλη Guangzhou της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ, η οποία έχει δύο φορές την έκθεση καντονίου που αντιμετωπίζει σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Καλωσορίζουμε όλους τους πελάτες από τον κόσμο και έχουμε την επιχειρησιακή διάσκεψη πρόσωπο με πρόσωπο σε Guangzhou και μπορούμε να χτίσουμε τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση και την ιδιωτική σχέση ειλικρινά και σοβαρά.

 

Έχουμε τη μεγάλη βάση κατασκευής 3 για 3 είδη κύριων προϊόντων μας. Οι λεπτομέρειές τους όπως κατωτέρω:

 

Βάση κατασκευής μηχανημάτων κατασκευής Bilon (Laizhou):

 

Η βάση κατασκευής μηχανημάτων κατασκευής Bilon, που τοποθετήθηκε στην εθνική δευτερεύουσα παραγωγική βάση μηχανημάτων προγράμματος, ήταν καθιερωμένο in 1900 του τελευταίου αιώνα, που καλύπτει έναν τομέα 4000 τετραγωνικών μέτρων, με 20000 τετραγωνικά μέτρα, το σύγχρονο παραγωγικό εργαστήριο, του οποίου συνολική επένδυση RMB 80 εκατομμυρίων, το οποίο είναι επιχείρηση των επαγγελματικών παράγοντας φορτωτών, η των οποίων ετήσια ικανότητα παραγωγής είναι 500.000 φορτωτές. Στην επιχείρηση υπάρχει άφθονη περιεκτική δύναμη, η οποία ενσωματώνει την έρευνα προϊόντων, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία μαζί και το περασμένο πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων ISO9001 διεθνές και την κερδισμένη ειδική άδεια παραγωγής και κατασκευής εξοπλισμού. Υπάρχουν πάνω από 80 εσωτερικοί κλασικοί μέσοι και υψηλοί τεχνικοί, περισσότεροι από 700 υπάλληλοι. Η ισχυρή ομάδα επιστημονικής έρευνας εγγυάται την ανεξάρτητη ερευνητική ανάπτυξη της επιχείρησης, συνεργάζεται ειδικά με τα πανεπιστήμια και τα κολλέγια για μακροπρόθεσμο, ο οποίος έχει καθιερώσει μια υψηλής ποιότητας επιχειρηματική ομάδα.

 

Βάση κατασκευής φορτηγών Bilon (shuizhou):

Η βάση κατασκευής φορτηγών Bilon που διορίζεται από την Επιτροπή ανάπτυξης και αλλαγής της Κίνας, είναι διάσημος κατασκευαστής παράγοντας όλα τα είδη ειδικής χρήσης οχημάτων για το virescence, περιβαλλοντική καθαριότητα, πετρέλαιο, κυβέρνηση και μισό-hitching το εμπορευματοκιβώτιο πίεσης. Η επιχείρησή μας έχει τα ανεξάρτητα δικαιώματα εξαγωγής, και έχει ένα ποσό πελατών στο εξωτερικό. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν περισσότερους από 100 τύπους φορτηγών όπως τα φορτηγά νερού, περιττωματικών φορτηγών αναρρόφησης, φορτηγών απορριμάτων, συμπιεστών απορριμάτων, φορτηγών αναρρόφησης λυμάτων κ.λπ.

Υποσχόμαστε ότι όλα τα προϊόντα που πωλούνται από μας μπορούν να πάρουν τις υπηρεσίες εξουσιοδότησης για ένα έτος και να απολαύσουν τη συντήρηση για τη ζωή, και υπηρεσία μεταπωλήσεων μπορούμε να εξεταστούμε μέσα σε 48 ώρες. Επιπλέον, μπορούμε φορτηγά παράδοσης σε σας που βασίζονται σε ένα έγκυρο fax ή μετά από να λάβουμε την προηγμένη πληρωμή. Εάν αγοράζετε τα φορτηγά μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να τελειώσουμε όλη την επίσημη διαδικασία.

 

Βάση κατασκευής μηχανημάτων οδοποιίας του Byron (Jining):

Η βάση κατασκευής μηχανημάτων οδοποιίας του Byron είναι ένας από το τοπ κατασκευαστή οδικών τρία κυλίνδρων στην Κίνα, που βρίσκεται στην πόλη Jining, την κινεζική βάση παραγωγής μηχανημάτων κατασκευής. Το Bilon (Jining) καθιερώθηκε το 2003, καλύπτει έναν τομέα 6.000 τετραγωνικών μέτρων με το ISO και το CE. Το προϊόν μας εξήχθη σε περισσότερες από 20 χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία, το UK, η Ιταλία και το κ.λπ.
 

Έννοια της επιχείρησης του Byron:

Η καινοτομία έχει επιπτώσεις στον κόσμο, η ποιότητα θα είναι ο παράγοντας πυρήνων για τη μόνιμη ζωή.


Αρχή υπηρεσιών του Byron:

Η απάντηση στους πελάτες μέσα στην πρώτη φορά και καθιστά συνεχώς τους πελάτες ικανοποιώ?


Στρατηγική τιμών του Byron:

Για να ανοίξει τη μεγαλύτερη αγορά κάτω από τα περιορισμένα κέρδη και να κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς.

Η τιμή είναι για πάντα παράγοντας πυρήνων του ανταγωνισμού.

Η αληθινή επιχείρηση παίρνει τα κέρδη σε κάθε πελάτες.

 

Έννοια λογότυπων του Byron:

Shinning η γη όπως τον ήλιο

 

Κώδικας της ομάδας του Byron της δράσης:

Γρηγορότερη δράση, αρμόδια τοποθέτηση, μόνιμη υπηρεσία

 

Ο καλύτερος συνεργάτης για την κατασκευή «της ζωνών & των δρόμων» εθνική υποδομής.

Κίνα BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Anny Song

Τηλ.:: +86 20 188 0209 4629

Φαξ: 86-20-85617885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)